Vakantie sluiting van dinsdag 05 september tot en met zaterdag 23 september.

Retourneren

Retourneren en omruiling bestelde artikelen?

Klachtenprocedure?

U heeft een zichttermijn van 14 dagen.ingaande de dag na ontvangst van uw bestelling met uitzondering van electronica (o.a tuning dongle’s) en speciaal bestelde artikelen zoals een fiets of speciale onderdelen .

Tijdens de zichttermijn heeft u een herroepingrecht,waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting de ontvangen artikelen te retourneren.

U kunt het artikel zonder opgave van reden retourneren/verzenden naar ons adres: Trambrugweg 2 5707XZ Helmond. De factuur die meezonden wordt met opgave van reden is voor ons belangrijk daar wij onze service nog meer te verbeteren.Bij retourzending dient u de factuur mee te zenden.

Na ontvangst van de retourzending zal het bedrag van de de door u geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op het rekeningnummer waar de artikelen ook mee zijn betaald. De retour verzendkosten komen voor uw eigen rekening. Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) wordt binnen 14 dagen terug gestort.

Tijdens de zicht periode dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen.Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt kunt u het besteld met alle geleverde toebehoren in de orginele verpakking  aan ons te retourneren zoals boven beschreven.

Verschillen in aankoopbedrag tussen het nieuw bestelde artikel en het terug gestuurde artikel zullen worden verekend.

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het gebeuren dat u na aankoop een materiaal of productiefout ontdekt,wij raden u dan ook aan de geleverde artikelen direct bij levering te controleren/inspecteren indien nodig zo spoedig mogelijk contact met ons opnemen via telefoonnummer 0492-520760 of via erik@drumo.nl.

 

Helaas kan het voorkomen dat u niet 100% tevereden bent over een artikel of dienst.Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 0492-520760 of via erik@drumo.nlWij zullen zo spoedig mogelijk op uw klacht reageren.

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

error: